Eindhoven

File:Toool-ehv.jpg

Toool Afdeling Eindhoven

Toool afdeling Eindhoven is opgericht op 25 januari 2006 door Walter Belgers. Aangezien er op dat moment alleen nog maar bijeenkomsten waren in Amsterdam was het voor mensen uit Zuid-Nederland en België lastig of zelfs onmogelijk om Toool-avonden te bezoeken.

Aangezien oefenen heel belangrijk is om de sport onder de knie te krijgen heeft Walter besloten ook in Eindhoven bij elkaar te komen, in eerste instantie maandelijks maar vanaf 2007 tweewekelijks. De bijeenkomsten vinden plaats in een bovenzaaltje (de Lion's zaal) van de Trafalgar Pub, Dommelstraat 21 te Eindhoven. De bijeenkomsten vinden tweewekelijks plaats op dinsdagavond vanaf 20:00 uur. Het café is zeer goed te bereiken met de trein, het is maar een paar minuten lopen van het centraal station. Neem de uitgang aan de stadkant, waar de taxi's staan, steek de straat over in de richting van het groene gebouw met de grote reclameborden erop. Ga linksaf voor dit gebouw en dit is al de Dommelstraat. Aan de rechterkant vind je de Trafalgar Pub. Met de auto is het een stuk lastiger te bereiken.

Toool afdeling Eindhoven is ook open voor lockpickers uit Vlaanderen.

Volgende bijeenkomst

Nota bene: voor niet-leden is aanmelding vereist. Niet-leden kunnen eenmalig gratis een clubavond bezoeken en dan besluiten al dan niet lid te worden. Voor meer informatie over aanmelding en de datum van de volgende bijeenkomst, zie de pagina Gatherings.

Doorlopende competitie

Uit leden uit Eindhoven kunnen aan de doorlopende Toool-competitie meedoen. De koffer met sloten is, uitzonderingen voorbehouden, zowel in Amsterdam als in Eindhoven op de clubavonden te vinden. Alle leden mogen meedoen met de competitie. Bekijk hier de huidige stand. De winnaar wordt elk jaar tijdens LockCon gehuldigd.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Walter Belgers.

Toool Eindhoven in de pers

  • Op 28 juni 2010 waren we te zien in het programma UStad op RTV Utrecht. Het stukje is op YouTube te zien.
  • Volkskrant TV was in november 2006 op bezoek. Op 6 december is de daar opgenomen film op de Volkskrant-site gepubliceerd. Deze is niet meer beschikbaar op de site.
  • 14 en 15 Oktober 2006 vonden de Duitse kampioenschappen Lockpicken plaats in Velbert. Walter Belgers (voorzitter Toool Eindhoven) werd daarbij zesde in de categorie Freestyle en gedeeld tweede bij de Blitzöffnung. De finales Hand- en Hangöffnung haalde hij helaas net niet (eenmaal slechts met 4 seconde verschil). Zie hiervoor ook de webpagina van de WDR.
  • Dagblad de Limburger heeft op 1 augustus 2006 een klein stukje aan TOOOL geweid. Je kunt het artikel hier lezen.
  • Op de clubavond op 26 april 2006 was Omroep Brabant aanwezig om zowel radio- als televisieopnames te maken. De radio-opnames zijn 27 april 's ochtends vroeg uitgezonden. Heeft iemand opnames? Mail me dan a.u.b. De video-opnames zijn op 1 mei uitgezonden in het Omroep Brabant journaal. Je kunt het journaal in zijn geheel bekijken (met dank aan Omroep Brabant).
  • De clubavond op 29 maart 2006 werd bezocht door een journalist en fotograaf van het Eindhovens dagblad. Hier vind je het artikel.
  • Op 18 januari 2006 verscheen een artikel in Groot Eindhoven waarin de eerste clubavond in Eindhoven werd aangekondigd. Hier vind je het artikel.